هر چیزی در مورد چاپ

آشنایی با تمام سیستم های چاپی و کاربرد های آن

هر چیزی در مورد چاپ

آشنایی با تمام سیستم های چاپی و کاربرد های آن

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

بسته بندی غذای حیوانات خانگی

داشتن لیبل مشخصات و یا چاپ محتویات و مشخصات محصول روی بسته بندی مواد غذایی امری اجباری و در عین حال رقابتی برای تولیدکنندگان مواد غذایی می باشد. زیرا عموم مصرف­ کنندگان ترجیح می دهند بدانند محصولی که قرار است استفاده کنند دقیقا از چه مواد تشکیل شده، دارای چه میزان از انرژی بوده و چقدر از کالری مورد نیاز بدن آنها را در طول روز تامین می کند و...

حال اینکه این موضوع در تغذیه گروه افراد حساس تر مثل کودکان، سالمندان و یا حتی حیوانات خانگی بیشتر حائز اهمیت می باشد.

زیرا هر یک از این گروه ها به دلیل حساسیت های خاص فیزیکی که دارند ممکن است بر اثر تغذیه نامناسب دچار مشکلات و اختلالات جبران ناپذیری گردند. بنابراین قبل از هر گونه تصمیم درباره نوعتغذیه حیوانات خانگی خود باید از سلامت و پاکیزگی غذای آنها اطمینان حاصل کنید زیرا هرگونه آب یا غذای آلوده می تواند منشا بیماری های مهلک برای آن ها باشد.

مهمترین عامل در حفظ پاکیزگی و جلوگیری از آلودگی می تواند بسته بندی آن باشد. در صورتی کهغذای حیوانات خانگی با بسته بندی استاندارد ارائه گردد از نفوذ میزان قابل توجهی از آلودگی جلوگیری خواهد شد.

برای حیوانات تغذیه مناسب جهت رشد، ادامه فعالیت، حفظ شادابی و سلامتی لازم و ضروری است بطوریکه با یک بررسی ساده از وضعیت پوست و انعطاف آن، میزان درخشندگی چشم، ضربان قلب و... میتوان به سلامت تغذیه آن ها پی برد.

برای مثال غذای مفید و سالم مورد نیاز برای گربه باید شامل مقداری از موادی مثل کربوهیدرات ها، ویتامین ها و از همه مهم تر پروتئین ها باشد.

مواد مورد نیاز روزانه سگ نیز باید ترکیبی متعادل که شامل ویتامین ها، کربوهیدرات ها، ویتامین ها، اسیدهای چرب ضروری مثل امگا 3، پروتئین ها و چربی ها باشد.

توصیه می شود تعادل را در تغذیه حیوانات خانگی خود رعایت کرده و از آن ساده نگذرید؛ مثلا چون سگ و گربه تمایل شدیدی به اعتیاد به پروتئین دارند ممکن است بعد از دیدن تمایل شدید آنها به خوردن غذاهایی مثل ماهی حس کنید آنها عاشق خوردن ماهی هستند و وعده های ماهی را برای آنها بیش از حد مجاز در نظر بگیرید که این کار به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا نوعی ماده سمی ممکن است در وعده های غذای سگ و گربه که یکی از مواد تشکیل دهنده آن ماهی است به وجود بیاید که برای سلامتی آنها مضر بوده و حیات آنها را به مخاطره می اندازد و در کل هر ماده غذایی که بیش از حد مورد استفاده قرار گیرد ممکن است در دراز مدت سبب ایجاد آلرژی گردد.

 

پس نتیجه می گیریم غذای حیوانات خانگی باید دارای این دو ویژگی مهم باشد:

-شامل میزان مناسبی از مواد مغذی مورد نیاز بدن حیوان باشد

-میزان انرژی مورد نیاز بدن حیوان را تامین کند

غذای سگ و گربه معمولا به دو صورت غذای خشک و غذای کنسروی در بازار ارئه می گردد.

غذای خشک به ظاهر شبیه خرده بیسکوییت هایی به رنگ قهوه ای هستند که در واقع از ترکیب مواد غذایی مناسب برای سگ و گربه تشکیل شده و خشک شده و میزان رطوبت آن حدود  6 الی 10 درصد است.

غذای کنسروی نیز مانند غذای خشک مخلوط مواد غذایی مورد نیاز سگ و گربه است با این تفاوت که دارای پروتئین و چربی بیشتری نسبت به غذای خشک بوده و میزان رطوبت آن خیلی بیشتر از غذای خشک بوده و در حدود 60 تا 80 درصد می باشد.

 

جهت دانلود فایل مقاله "بسته بندی غذای حیوانات" روی لینک زیر کلیک کنید:

 فایل مقاله "بسته بندی غذای حیوانات"

 

 

  • پرینتر پرینت
  • ۰
  • ۰

بسته بندی عسل

 

بسته بندی عسل

عسل که در فارسی به آن انگَبین نیز می گویند در ظاهر یک ترکیب بسیار غلیظ قندی است که از زمان های خیلی دور استفاده آن در فرهنگ ها و ملل مختلف رواج داشته و گذشتگان از خواص درمانی و طبیعی آن نیز بهره می بردند.

 

 

این ماده غلیظ و شیرین معجزه آسا با وجود خواص بسیار زیاد و بی نظیر درمانی که دارد برای کودکان زیر دو سال به دلیل ایجاد نوعی سم به نام سم بوتولینم توصیه نمی شود.

عسل ها انواع و اقسام مختلف و متفاوتی دارند که هر یک علاوه بر تاثیرات و خواص درمانی، ظاهر و طعم و بوی متفاوتی نیز دارند.

برای مثال عسل مرکبات مثل عسل بهارنارنج که برای آرامش اعصاب مفید است به رنگ زرد روشن، عسل آویشن که برای درمان درد مفاصل و تنگی نفس و همچنین تقویت بینایی استفاده می شود به رنگ قرمز، عسل افرا به رنگ لیمویی، عسل نارون رنگ قهوه ای و به همین ترتیب انواع مختلف عسل ظاهر متفاوتی دارند.

به طور کلی از عسل به عنوان یک داروی ضد التهاب و ضد باکتری که به همین دلیل حتی با گذاشتن آن روی محل زخم می توان به تسریع بهبود زخم کمک نمود استفاده می شود.

 

 

خواص مفید عسل طبیعی به قدری زیاد است که موسسه ملی بهداشت عمومی انگلستان به مردم توصیه کرده در صورت ابتلا به سرماخوردگی ابتدا عسل مصرف نموده و سپس به سراغ استفاده از آنتی بیوتیک های شیمیایی بروند.

با وجود تمام خواص دارویی و مفید عسل، معمولا تذکر داده می شود که به طور متوسط نباید بیش از 30 گرم عسل را در طول یک روز مصرف نماید.

عسل به دلیل میزان بسیار کم آبی که در آن وجود دارد خیلی دیر فاسد می شود، بنابراین نگهداری و استفاده از آن در دراز مدت دشوار نیست و به راحتی می توان با بسته بندی عسلو تجارت آن کسب و کار مطمئن و مفیدی داشت.

برای شروع تجارت و فروش عسل باید در اولین قدم پس از انتخاب نام تجاری و برند برای کسب و کار خود، به فکر یک بسته بندی مناسب و خاص برای محصول خود باشید.

 

 

برای بسته بندی عسل می توانید از راه های بسیار ساده ای استفاده کرده و در عوض با چسباندن یک برچسب یا لیبل جذاب که شامل لوگو و برند شما و طراحی خاص از محصول شماست روی بسته بندی ساده خود جلوه ای خاص به آن ببخشید.

 

 

همچنین می توانید از بسته بندی خاص و منحصر به فرد استفاده نموده تا در نگاه اول توجه بیننده را به محصول خود جلب کنید.

 

 

 

جهت دانلود فایل مقاله "بسته بندی عسل" روی لینک زیر کلیک کنید:

 فایل مقاله "بسته بندی عسل"

 

  • پرینتر پرینت
  • ۰
  • ۰

 

برنج پنج هزار ساله

برنج از مهم ترین و البته شناخته شده ترین دانه های غلات است که پیشینه ی کشت و برداشت آن، به پنج هزار سال پیش باز می گردد. این دانه ی کهن سال، غذای اصلی بیش از نیمی از جمعیت جهان به شمار می رود و در شرق و جنوب آسیا طرفدارهای فراوانی دارد. در این یادداشت به معرفی و تحلیل برخی ویژگی های مهم این ماده ی غذایی پر مصرف می پردازیم.

 

فلفل نبین چه ریزه...

برنج، گندم، ذرت و سیب زمینی جزو غذاهای پرطرفدار و البته پر مصرف در جهان هستند. در این میان برنج به سبب ماده های مغذی فراوانی که در خود دارد، بیش از دیگر ماده های غذایی، مورد توجه قرار گرفته است.

برنج سفید

در قیاس با ذرت، برنج سفید خام به تنهایی منبعی از غنی انرژی، کربوهیدرات، کلسیم، آهن، تیامین، پانتوتنیک اسید، اسید فولیک، ویتامین ای درون خود دارد. گرچه برنج سفید در برابر برنج قهوه ای حرفی برای گفتن ندارد و برنج رنگی، از این هم مقوی تر است.

برنج رنگی

بر خلاف برنج سفید، برنج قهوه ای سبوس و لایه ی بیرونی خود را از دست نداده و همین عامل آن را به منبع سرشار املاح و ویتامین ها به ویژه فیبر تبدیل کرده است. برنج قرمز از دیگر برنج های رنگی است و میزان قابل توجهی روی و آهن درون خود دارد. در قیاس با این برنج، برنج سیاه و صورتی، از پروتئین، چربی و فیبر بیشتری بهره مند هستند.

 

برنج های یاد شده، رنگ زیبای خود را وام دار رنگ دانه ای به نام "آنتوسیانین" هستند. آنتوسیانین رنگ دانه ای است که سبب برنج های قرمز، سیاه و صورتی، به سبب بهره مندی از رنگ دانه ی آنتوسیانین، افزون بر بهره های غذایی گوناگون و گسترده، منبع مهم آنتی اکسیدان و خنثی سازی رادیکال آزاد هستند.

میزان کالری برنج

میزان کالری برنج بسته به نوع و اندازه ی آن متفاوت است. در بخش زیر به کالری موجود در یک فنجان برنج از گونه های مختلف اشاره کرده ایم:

برنج سفید متوسط: 241.8 کیلو کالری

برنج قهوه ای: 218.4 کیلو کالری

برنج سفید بلند: 205.4 کیلوکالری

و برنج "وحشی": 165.6 کیلو کالری (در آینده به این گونه ی برنج هم می پردازیم)

نگهداری و پخت برنج

همان گونه که می دانید، نگهداری و پخت برنج نقش حیاتی در حفظ ماده های معدنی و مغذی آن دارد. به همین دلیل در این بخش به شیوه های مختلف نگهداری، شست و شو و فرآوری برنج و تحلیل اثر آن ها بر ویتامین و املاح برنج می پردازیم.

 

شست و شو پیش از پخت برنج

این روش که به اندازه ی کشت برنج قدمت دارد، بیش تر با هدف پاک ساختن برنج از هر نوع آلاینده و گرد و غبار انجام می شود. شست و شوی برنج پیش از پختن و یا پختن برنج در آب و آب کشی کردن آن، سبب می شوند تا بخش زیادی از املاح و ویتامین های برنج، از دست برود. هرچه برنج کمتر شسته و آب کشی شود، املاح و ویتامین های بیشتری درون خود خواهد داشت. پیشنهاد می شود تا با قرار دادن برنج در محلی پاکیزه و البته بسته بندی مناسب، افزون بر دور نگاه داشتن برنج از آلاینده، از شستن و آب کشی چند باره ی آن پیش گیری شود.

آسیاب آبی: از آسیاب آبی، بیش تر برای تهیه ی نودل (رشته ی خوراکی) و آرد برنج استفاده می شود. این روش سبب می شود تا بخش زیادی از املاح برنج هم چون نشاسته، آلومین (پروتئین)، چربی، پلی ساکارید، آمینواسید و قند برنج، همگی در آب حل شوند و از بین بروند.

نیم پز کردن برنج: این روش پیش از آسیاب کردن برنج و بیش تر در کشورهایی چون هند و بنگلادش صورت می گیرد. این روش با انتقال دادن بخش از املاح از سبوس به داخل برنج، سبب ماندگاری بیش تر آن ها می شود و از هدر رفتن پروتئین دانه هنگام آسیاب کردن، پیش گیری می کند.

تخمیر: یکی دیگر از راه های فرآوری برنج است که میزان پروتئین برنج را تا یک و نیم درصد کاهش می دهد.

 

همراه اول

برنج از جمله ماده های غذایی است که از نخستین روزهای پیدایش بشر، با او همراه بوده است. سهولت کاشت و تهیه ی برنج و البته امکان رشد گسترده ای که در بیش تر نقطه های جهان دارد، آن را به یکی از غذاهای اصلی مردم جهان تبدیل کرده است. گذشته از این، میزان بالای املاح، مواد معدنی و مغذی، عامل دیگری است که برنج را در دل مردم جهان جا داده است.

با این حال، پس از پنج هزار سال، هنوز دانش و اطلاع کافی از خاصیت های برنج، روش های پخت آن و غذاهایی که می توان با آن درست کرد، نداریم. به همین دلیل، نگارنده بر آن شد تا یکی از مقاله ها را به روش های پخت برنج اختصاص دهد. هم چنین برای اطلاع یافتن از فرآورده های مختلف برنج، می توانید به مقاله ی مربوطهمراجعه کنید.

برای دریافت فایل مقاله ی "آن چه که درباره ی برنج نمی دانیم"، بر لینک زیر کلیک کنید.

"آن چه که درباره ی برنج نمی دانیم"

 

  • پرینتر پرینت
  • ۰
  • ۰

چاپ رول آپ

 

چطور یک رول آپ حرفه ای طراحی کنیم؟

در مطلب مربوط به "رول آپ یا بنر ایستاده!" بیشتر در مورد رول آپ، شکل ظاهری، کاربردها و مزایای آن توضیح دادیم.

حالا سوال اینجاست که برای داشتن یک رول آپ خوب و با کیفیت که در یک نگاه نظر مخاطب را به سوی خود جلب کند چه باید کرد؟

نحوه طراحی یک رول آپ حرفه ای باید به چه صورت باشد؟

در این مطلب چند نکته در مورد طراحی رول آپ بیان می کنیم که با رعایت آنها می توانید در موقعیت های مناسب رول آپ خاص و حرفه ای از کسب و کار خود ارائه کنید.

1- در طراحی رول آپ سعی کنید لوگو کسب و کار خود را در بالای طرح قرار دهید. بدین منظور که اصولا لوگو هر شرکت نشان دهنده هویت آن شرکت بوده و به عنوان آن برند شناخته می شود. پس زمانیکه لوگو در جای مناسب قرار بگیرد نگاه مخاطب را به خود جلب کرده و معرف برند شما در لحظه اول خواهد بود.

2- برای جلب نظر بیننده و معرفی شرکت خود در لحظه اول، می توانید در کنار لوگو از شعار تبلیغاتی یا پیام اصلی شرکت خود نیز استفاده کنید. به این دلیل که اصولا شعار تبلیغاتی مرتبط با زمینه کاری انتخاب شده و سعی بر آن است که در پس جمله ای کوتاه به هدف کاری نیز اشاره شود. با این کار حتی زمانی که بیننده هیچ شناختی از شما و زمینه کاری مربوط به برند شما ندارد، می تواند با دیدن لوگو و در کنار آن پیام تبلیغاتی کسب و کارتان متوجه زمینه کار و یا حتی خدمات و محصولات ارائه شده توسط شما شود.

3- از لحاظ بصری، ذهن عادت به دیدن و خواندن از راست به چپ و از بالا به پایین دارد؛ بنابراین اطلاعات مهمی که قصد دارید توسط مراجعه کنندگان دیده شود (مثل پیشنهادات ویژه، معرفی محصولی خاص یا حتی اطلاعات تماس) را در نقاطی که دید بیشتری دارند قرار دهید تا نظر بیننده را جلب کند و در ذهن وی ماندگار شود.

4- نکته بالا اصلا به این معنی نیست که در طراحی رول آپ خود زیاده روی کرده و آن را با اطلاعات اضافی و غیرضروری شلوغ کنید. اتفاقا هرچه طرح شما ساده تر و خلوت تر باشد کمتر موجب سردرگمی بیننده می شود و احتمال اینکه پیام خود را به مخاطب برسانید بیشتر است. اصلا نگران اینکه همه اطلاعات در طراحی رول آپ نگنجد نباشید چون به هر حال بخش بزرگتری از اطلاعات توسط تراکت، بروشور و همکاران شما در تیم فروش به مشتری انتقال داده می شود.

5- اگر قصد استفاده از تصویر در طراحی خود دارید توصیه می شود در انتخاب عکس دقت کنید چون عکسی که در طرح خود قرار می دهید بیشتر از هر چیزی در زمینه طرح شما دیده می شود. پس خیلی مهم است که یک عکس با کیفیت انتخاب کنید که حداقل رزولوشن آن 300dpi بوده و در فرمت رنگی CMYK باشد.

 

6- برای طراحی رول آپ سعی کنید از رنگ هایی در طرح خود استفاده کنید که با رنگ سازمانی و رنگ لوگو شما همخوانی داشته باشید. لازم است این نکته را حتی در مورد رنگ نوشته های روی کار نیز رعایت کنید تا زیبایی بیشتری را در طرح نهایی داشته باشید.

 

جهت دانلود فایل مقاله "چطور یک رول آپ حرفه ای طراحی کنیم؟" روی لینک زیر کلیک کنید:

فایل مقاله "چطور یک رول آپ حرفه ای طراحی کنیم؟"

 

  • پرینتر پرینت